» Start  » Karta  » Kontakt

» Presentation
» Funktioner
» Projekt
» Teknik och struktur
» Licensvillkor och pris
» Installation och support
» Uppgraderingar
» Skärmbilder
» Systemkrav
» Webb
» Kunder

Uppgraderingar

SKOBA utvecklas ständigt vidare. Aktuell version är 3.10.8. Avtal kan träffas om fri uppgradering inom huvudversionsnumret (i detta fall 3.10.x). I förekommande fall publiceras uppgraderingar och eventuella buggfixar på denna sida.

Med SKOBA finns möjlighet att publicera databasens innehåll på internet. Detta är en funktionsuppgradering som inte ingår i den vanliga licenskostnaden. Se Licensvillkor och pris för prisuppgifter. Sollentuna kommun har publicerat stora delar av sitt bildarkiv på sollentunabilder.se.

Uppgraderingar från andra system

Om du uppgraderar från ett annat system så är inte den stora frågan om du kan få ett bättre pris på licensen för det nya systemet. Frågan är snarare "är allt mitt inmatningsarbete i det gamla systemet bortkastat"?

Nej, troligen inte. De flesta system ger någon möjlighet att komma åt informationen, även om det inte alltid är helt lätt. Vi har framgångsrikt flyttat all information och alla bilder från en IDA2-lösning till SKOBA. Det rörde sig om närmare 10 000 bilder. Det inmatningsarbetet vill man inte ha ogjort.

Det här är något som vi kan titta på, det går säkert att lösa.

Rolfsson Design, Nykarlebygatan 23, 164 78 Kista skoba@rolfsson.se